Sunday, May 27, 2012

Bye Langkawi, i'll come again

Masa untuk terbang balik ke sarang, terasa sayu pulak hati nak meninggalkan tempat ni. takpe ek, ada rezeki lebih kita jumpa lagi lepas ni.

Ini memang situasi yang biasa kita lihat kalau ke Langkawi kan, pegi kemainlah lenggang mak limah...balik time ginilah jadinya. tak pelik kan, tapi aku akan pelik bila orang pegi Langkawi tapi balik pulak lenggang mak limah je...naik kagum pun ye jugak kot ;)

Sambil menunggu masa untuk check in, kami minum petang dulu dekat dalam kawasan airport ni. selepas parking kereta dekat kawasan parking airport jugak, nanti Kak Ina datang ambik kereta, so far memang senang sangat sistem gini.

Antara barang yang dah berjaya memberanakkan bag, terpaksa beli lagi beg besar untuk sumbat segala maknek barang tu semua.

Cream Brulee RM16 each and Almond Biscutti RM4.50

Kalau dah sumbat barang2 kaca dalam luggage, jangan lupa rap ye. takutlah nanti barang tu berkecai seribu pulak bila dah sampai rumah kan. semua ni memang tugas Faizal.

tugas aku duduk dan minum dengan senang hati muahahaha

okay time to fly back to nest (^_^)

6 comments:

Rai said...

sakan sopping eh..hehe..

ingatkan cream brulee tu sejenis kuih..minuman rupanya..

KhaiRin : anies said...

heheheh dlm beg tu mesti ada ole2 utk sy kn?kn?kn? ;-)

Mizz ErMa said...

amboi..kemaen lagi sakan tuan belog p shopping kat sana..tingin nak tau apa yg dibeli oleh tuan belog..hehe

ejulz said...

bnyknye ole2. hehe

munna said...

seronoknya Langkawi.... munna baru sekali sampai sana...entah bila lagi nak kesana

Ann Ishak said...

so far saya memang suka sangat ke langkawi ni munna :)