Wednesday, May 30, 2012

Dinner @ William's Corner di saat sakit tangan

Aku menderita sakit tangan sekarang ni, sengal2 kalau bawak berkuat sangat...yang sakitnya tangan sebelah kanan pulak tu. payah jugak nak buat apa2 kerja sebab kerja mesti guna tangan kanan, aku bukannya kidal nak guna tangan kiri. sudahnya nak sediakan makanan dinner pun tak kesampaian, sangat sakit rasanya. kalau bawak berurut boleh tak ek, tak laratlah kalau berlarutan macam ni.

Sudahnyu malam tadi aku pegi makan dekat William's Corner saja...

Boh Songket + Mint Lemon RM4

Soda Herbs RM8

Anti Pesto with Daging RM15

Sian mak kita sakit tangan, mak kita tak dapat dukung kita pun. tu yang kita duduk buat muka sedih dekat tangga ni...

5 comments:

wardah @ fie shah said...

Best!! William kt mana ni.

Mimy Hamid said...

sakita tangan cemana kak..sengal sengal ke?? jangan biar...pegi ngurut key..take care

SURIA AMANDA said...

kesian kat gambar last sekali tuh...sedih jer muka dia..

Ann Ishak said...

rasa sengal + sakit kalau bawak berkuat, risau jugak takut ada problem dengan saraf

KhaiRin : anies said...

g urut la ann.. kalu dibiarkan tkt jd apa2 nnt kn ssh