Saturday, May 19, 2012

Fish feeding lagi

perjalanan diteruskan ke another fish feeding lagi...

Dekat sini memang melambak kapal layar mewah dari pelbagai negara berlabuh...syok yoooo, kaya diorang ni kan

Akhirnya kami sampai di fish feeding ni pulak. dek kerana kami tak ambik package yang ada lunch sekali, kami just jalan2 di sekeliling sambil berehat je dekat sini. kalau yang ambik package lunch sekali tu, haruslah dekat sini je makannya. cantik tempat ni, bergoyang2 lagi...terapung lah katanya. makan lunch aku hanyalah cekelat dan mineral water ni, tu pasal gigih jugak mengelek bag biru tu ke mana saja. senang nak sumbat macam2 bekalan dalamnya.

dekat sini ada giant groper

tapi bukan ini okay, ini ikan yu

ha ni dia...memang besar, aku tengok pun gerun nak makan

No comments: