Saturday, May 12, 2012

Hasilan pasar malam

Rentetan dari berjalan di pasar malam, ada jugaklah bekalan yang di beli bungkus. tinggal dekat motel manalah ada sediakan breakfast kan, belilah makanan sikit untuk sarapan nanti. jarang sekali kami keluar breakfast pepagi di mana2 kedai pun selain dari makan roti ataupun cekelat bersama white coffee buat sendiri saja.

putu mayam

keropok lekor langkawi

Walaupun bercuti, kerja tak pernah berhenti. beginilah lumrah hidup makan gaji, tak buat karang...lain pulak jadinya. dah amanah buat aja tanpa banyak bicara...

Duduk bergelapan berdua ni pun seronok jugak, ada couple mat minah saleh sebelah rumah kami pun berdating dalam kegelapan macam kami jugak.

bungkusan untuk malam ni dengan pagi besok jugak

apam balik extra jagung

seronok bila santai2 macam ni, tenang je

No comments: