Saturday, May 26, 2012

JJMC @ Hailam Kopitiam

Pertama kali aku mencuba makanan dekat sini, so far boleh tahan sedapnya jugak.

Hailam Braised Rice RM7.80

Nampak macam geli je nak makan tapi i tell you...sedap tapi kena makan dengan cili potong baru menendang lebih tau.

3 Tier Tea RM9.60 and Passion Dragon Fruit RM7.50 yang memang nikmat di tekak

Chicken Ho Fan Soup RM8.50 dan yang penting kopitiam ini ada sijil HALAL, tak perlu rasa was2 lagi.

4 comments:

msredcheesecake said...

seedappp mesti sedap tu.... ada cam nasi goreng ladna tak?

Rai said...

telur ke yang bergomol dalam kuah tu?

Gieyana said...

sedapnyaaa...seyess...:-)

Ann Ishak said...

haah telur, bila makan memang ada rasa macam nasi goreng ladna