Sunday, May 6, 2012

Laksa nan sedap di Tanjung Rhu

Tempat yang cantik memang seharusnya bagi entry lebeh sikit. 

tengah berangan...'bilalah aku dapat tinggal dekat resort sini, asyik Pantai Cenang je...bosan jugak ek?'


Nampak lengang dan permai je dekat sini, biasanya takde ramai sangat orang tapi aku suka singgah dekat sini. Faizal siap plan, next time ke sini nak bawak pancing pulak...boleh join group memancing. Pantai Tanjung Rhu ni pun tak sesuai untuk mandi manda.

sesuai jugak untuk pasangan yang nak ber honeymoon, bagi yang tak nak keluar bilik punya...bolehlah stay dekat resort mewah di sini
 

cantiknya pemandangan


menikmati pemandangan sambil berkelah sekali harunglah


nilah yang membuatkan aku tak lepas peluang untuk ke sini, pekena laksa nan sedap ni. just tepi pantai je...serius sedappppppppppppppp laksa ni


2 insan yang sentiasa bercinta...

perhhh indah membiru

7 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

tanjung rhu kat melaka kan...nmpk best jugak tmpt ni kan... laksa tu nmpk sedp...

KhaiRin : anies said...

ni kalu bw tikar n bantal busyuk sure lena...

Azlan Strider said...

perghh..makan laksa bawak pokok..hehehe..mesti syok kan??hehehe

Regards,
-Strider-

SYANI said...

Hari tu singgah jugak sini masa pegi Langkawi. Tapi tak makan laksa kat situ. Makan laksa kat airport tu je..

Norzie hany said...

Sedapnya laksa...feveret saya tu.

Mimy Hamid said...

teringin gak nak duk resorrt mewah tg rhu...kelassssss

Ann Ishak said...

cik puan izan...bukan dimelaka tapi di langkawi