Friday, May 18, 2012

Lalu gua tengok kelawar

Believe or not, kami akan masuk bawah gua tu tapi bot yang depan kami tu tak lepas masuk pun...hampir 1/2hrs kami menunggu bot tu mencuba untuk masuk tapi mengalah juga akhirnya.

bot kami lepas masuk tanpa ada sebarang masalah

Nampak kelawar tu...gambo huduh sikit ye sebab tak boleh pakai flash dalam gua ni, dahlah gelap gulita. ni pun main snap random je. tidak dibenarkan mengambil gambar menggunakan flash sebab dikuatiri menakutkan kelawar tu.

akhirnya kami berjaya melalui gua tersebut dan seterusnya ke destinasi yang lain pulak

2 comments:

Mimy Hamid said...

seronok macam lalu terowong je ek

Ann Ishak said...

seronok sangat