Friday, May 25, 2012

Malam2 akhir di Langkawi

Dah nak balik, hanya tinggal malam ini saja kami tinggal di Langkawi selepas seminggu berada di tanah penuh lagenda ni. so malam akhir ni memang malas nak jenjalan lagi dah, kami just makan malam dekat area Cenang ni je.

Nasi Goreng Kampung

Kerabu Sotong

Garlic Beef

Nasi Paprik

7 comments:

Nyue said...

Perghhhhh...sedappp2 menu tuuu...kenyang perut, hati pon senang :)

Rai said...

garlic beef tu nampak menariklah!

MamaEma said...

best-best...

KhaiRin : anies said...

kerabu sotooooooooooooonnnnnngggggggggg

Kakzakie said...

Seminggu di sana mesti puas tu yg malam last dah tak kuasa nak ronda lagi ye Ann... makan nasi goreng dgn kerabu sotong pun dah puas..

Siti Nursyuhada said...

gelass dia comelllll

Ann Ishak said...

gelas tang mana yang comel tu dek ;)