Tuesday, May 1, 2012

Picanto pulak

Setiap kali datang Langkawi ni mesti nak kena ada kenderaan untuk bergerak kan tak kiralah empat tayar ke 2 tayar ke, janji mesti ada. tak terkecuali jugak dengan kami, patah kaki jugak weh kalau takde kenderaan ni, nak bergerak kemana2 tu payahlah.
 
Dek kerana biasa sangat ke sini, memang takde masalah langsung pasal nak mencari kereta sewa. alhamdulillah ada saja contact yang boleh arrange transport sepanjang kami di sini. our contact tu just sms no plat kereta, parking lokasi dekat airport dan tugas kami hanya mencari kereta ni saja. 
 
Dan paling besttttttttttt, kami dapat kereta yang baru je keluar kedai dan kami adalah 1st hand yang pakai. thanks Kak Ina, next time kami datang...we contact2 ye.

7 comments:

Azlan Strider said...

Akak gi langkawi lagi ke kak???hehehe.. :)

Regards,
-Strider-

munna said...

baru sekali je sampai Langkawi..ntah bila nak kesana lagi

whitecappuccino said...

wah!dpt keta baru tuh!

Mizz ErMa said...

wah, untunglah..hehehe kalo sy nk p langkawi nnt, akak tolong kasi jgk no yg boleh arrangekan transport utk sy sewa k..hehe

~♥ OjaAmran ♥~ said...

nti nak g langkawi sya nak book jugklah kat agent yg ni..dpt keter baru ek?

Mimy Hamid said...

nnt nak no kak ina...best tu sesekali merasa gak pakai kete lain

Ann Ishak said...

boleh no hal punya, PM me okay ;)