Sunday, May 13, 2012

Quality time

Hari ni pun akan hanya entry pasal Langkawi saja, nak perabih cepat citer ni...banyak entry cuti2 Malaysia yang lain menunggu. okay kali ni kami pergi berlayar ke Kilim Geoforest Park pulak, ala biasa orang panggil Mangrove Tour tu la. cuaca pun baik sangat...pasti pengalaman ni amat menyeronokkan.

Next time kami nak ulang semula pengalaman ni, memang best sangat.

Sekarang ni tengok ikan je lah Jah. itu ikan pari Jah, jangan ko buat tak kenal pulak...besar lebar tikar pari ni tau (maksudnya besarlah tu). okay, sebelum kami mulakan perjalanan dari jati tadi...adalah kena dengar sikit taklimat dari pemandu pelancong cum pemandu bot kami. taklah pulak ingat apa yang diperkatakan sebab jiwa tu dah over excited ko...

hi semua, saya ada dekat tekong tengah laut ni...ramai yang tengok saya, terasa glamor pulak

No comments: