Monday, May 21, 2012

Sekitar Gua Kelawar

indah betul pulau ni kan...

Semasa dalam kawasan gua kelawar ni, kami jalan sesama group je, our tour guide tak ikut pun. tapi tak merisau apa pun coz setiap kawasan memang ada disediakan tempat pejalan kaki.

meh jalan bergroup...rombongan cik kiah katanya

Dalam keseronokan berjalan di gua kelawar dan hutan paya bakau khususnya, berhati2 tu kena sentiasa ada ye. bak kata orang, malang tak berbau...keburukan tak di duga. jangan suka gembira tanpa memikirkan keselamatan diri dan orang sekeliling jugak. be ware with this ular ye, ular ni amat berbisa. ular jenis ini memang hidup di kawasan paya bakau sahaja.

2 comments:

Mie said...

Best kan pergi Kilim Geoforest Park ni... berbaloi-baloi... terutama masa main-main dg ikan pari...

Ann Ishak said...

Ye betul tapi saya masih takut2 nak bagi ikan pari tu makan