Sunday, May 27, 2012

Selamat sudah cerita Langkawi

Setelah erm...aku rasa lama sangat citer Langkawi ni berlangsung. sedar tak sedar kini dah sampai entry terakhir, alhamdulillah lunas semuanya. kalau ada yang terkurang/tak lengkap info tu harap dimaafkan ye kealpaan ku ini.

Takde apa yang menarik untuk di kongsi sepanjang perjalanan pulang kami, nak citer apa dalam kapal terbang ni...ala korang pun dah biasa sangat naik kapal terbang kannn. cuma ni jelah kot yang maybe kurang biasa korang hadapi hihihi. laki ku seorang yang comel bangat, tang perut tu lagiiiiiiiiiiiiilah comel kan. problem masa pegi dan balik adalah....erm seat belt tak sampai babe. dalam flight kan memang di WAJIB kan pakai seat belt. jadinya mintaklah extension seat belt dekat awek stewardess ni. jangan malu atau segan, diorang mesti ada sediakan extension tu...tak semestinya kecik molek comel loteh je yang naik flight kannnnnnn

Luggage dah selamat masuk perut kapal, hanya dua beg hijau ni saja yang terpaksa kami pegang.

Akhirnya selamat sampai di Airport Subang bersama semua barang pun selamat takde keretakan/pecah segala bagai kerana dalam setiap bag tu memang ada pinggan mangkuk di dalamnya. terus dari airport balik ke rumah, from subang to ampang only 30-45mins...i like to fly with FireFly

4 comments:

Rai said...

comelnya tummy..hihi..oh..seat belt pun ada extension eh.. hehe..

KhaiRin : anies said...

berani nyer dia gamble bw pinggan mangkuk

Ann Ishak said...

insyaAllah takde apa2 tapi dengan syarat mesti kena wrapping dulu

aji nugraha said...

I like this post... visit us->> Khasiat Jelly Gamat Gold G treating Disease Obat Rematik without side effects.