Wednesday, May 2, 2012

Window shopping turn to shopping...

Aku dengan laki ni kengkadang tu terasa jugak peliknya, dekat KL punyelah melambak Al Ikhsan tapi dekat Langkawi ni jugak yang beria sangat kami nak masuk. bukannya nak beli apa pun tapi saja2lah nak cuci2 mata. tiba2 kami terjumpalah sandal yang memang dah berkenan di hati ni...alahaiiii dah ada bunga2 to shopping pulak. test itu test ini dah memang berkenan sangat walaupun sandal bodoh je semata tapi tetap vasssss di mata. akhirnya dugaan datang lagi, sandal itu telah berjaya menjadi hak milik mutlak kaki ku tapi Faizal tak dapat sebabnya sandal yang dia berkenan tu takde size da...kaki besar sangat der.

No comments: