Monday, June 11, 2012

Besarnya burger @ Carl's Jr

Kisah hujung minggu lepas, pegi window shopping dekat One Utama. baru je masuk parking dapat called dari my sista panggil balik rumah makan durian...alaaaa. memang tak dapatlah...bukannya apa, malas nak meredah jammed semula semata nak balik Negeri Sembilan. takpe next week adik mu ni balik makan durian tau, simpan ye...yang best D24 tuh dengan musing king jugak.

Okay selepas habis pusing2 window shopping, aku pegi makan untuk pertama kalinya di Carl's Jr. aku suka betul makan fries tu, sedap betul sehingga tak sedar habis dua bekas sekali hadap je.

All set included this soft drink but aku ambik my fav Season ice lemon tea, satu large dan satu lagi medium size. dan yang paling penting boleh refill, minumlah sampai senak pun. tapi kan better ambik medium size ye sebab boleh refill, harga pun beza 2 hengget lebih kurang gitulah.

Chilli Combo RM22 per set including large fries and large soft drink

Burger ni memang besar okay, mujur bukan aku yang order tapi Faizal. semput jugak mamat ni nak perabiskan. for me dengan harga tu memang berbaloilah sebab burger bersize dua kali ganda dari burger biasa dan air boleh refill lagi.

fensan nak habiskan burger nan besar

BBQ Chix Combo RM17.90 per set including medium fries and medium soft drink

Besar2 betul burger dekat sini, kalau perut kecik tu haruslah cari partner untuk share ye...jangan membazir tau. membazir tu kan amalan syaitan ;) service pun tip top cepatnya, tak perlu menunggu lama. harga pulak agak mahal tapi for me berbaloi dengan size yang bakal kita terima tu nanti ^__^

3 comments:

Kathy Tuah said...

adoi! lapar terus tengok beger yg besar2 ni..

Mimy Hamid said...

for me berbaloi besar sbb best...kalau gi mid valley sebelum nk tgk wayang mesti makan sini sebab dekat ngan GSC huuhuh

Ann Ishak said...

oh dekat MV pun ada ek...boleh terjah sana ni :)