Monday, June 18, 2012

Cosway

nasi goreng sempoi...

lawan dengan hidangan ni, inilah makan malam kami laki bini malam tadi

Hujung2 bulan buat lawatan tempat yang harus pegi setiap bulan, apa lagi shopping la. shopping barang2 pencuci pelbagai cara dekat Cosway. aku suka pakai product dari Cosway ni, harga pun murah2 je nak compare jenama yang lain. beli lebih sebab nak agihkan di rumah MIL, rumah ayah dan rumah makpakcik jugak.

Semuanya adalah ehsan my bro bagi, rezeki tak elok di tolak...berilah berilah berilah lagi. patutlah beria suruh datang rumah, sudahnya aku suruh Faizal je singgah ke Kota Damansara dulu sebelum balik rumah.

8 comments:

pena rozie said...

sedap tu...

fazitaismail said...

selalu jgak shopping kat cosway tapi beli bedak miamy n perfume jekk hehe..

fazitaismail said...

selalu jgak shopping kat cosway tapi beli bedak miamy n perfume jekk hehe..

ummiarissa said...

memang masuk dah gabungan makanan tu...okaylah tu..

Lawa Collections✿ said...

sedapnya jagung bakar tuu...

Eri-chan said...

paling best dapat kupon kan...

Mimy Hamid said...

samala suka gak borong pencuci pencuci cosway..berbaloi

Ann Ishak said...

kannn... :)