Sunday, June 3, 2012

Dah terpaksa...

Laki dah called management untuk baiki lampu dekat dining area, suruh datang pagi sebab laki ada rumah sudahnya tak dapat datang pulak. sebelah petang semalam baru datang, mujur aku dah ada di rumah. called laki inform technician datang dan dia allow masuk, barulah aku bagi mamat ni masuk rumah. baiki dengan pantas sebab just nak tukar satu mentol yang dah berbakar tu je, lepas tu mamat ni pegi cuci satu set cermin dekat lampu tu. bagus jugak dah alang2 ko tukar lampu, basuhlah sekali kan casing nya. aku pulak dok dekat pintu depan rumah, ater aku sorang je...ginilah gayanya kalau dah terpaksa.

5 comments:

Azlan Strider said...

bagus gak akak confirm ngan abg faizal sebelum bg orang yang tak kenal masuk kat umah..untuk keselamatan akak gak..hehehe

Regards,
-Strider-

Mimy Hamid said...

takpe terpaksa..buka pintu luas luas key

msredcheesecake said...

DUK DEPAN PINTU LAGI SELAMAT BIAR PINTU TERBUKA BESAR

Eri-chan said...

lain kali pegang payung ke penyapu ke..heheheheh

Ann Ishak said...

taklah pegang apa2, takut mamat ni curious pulak tengok aku :)