Wednesday, June 20, 2012

Dinner @ Pappa Rich

Santai2 di malam hari, malam tadi aku ke Pappa Rich...lama dah rasanya tak makan dekat sini. kalau dah terasa nak makan2 ke atau saja lepak2 memang ke sinilah destinasi pilihan aku dengan Faizal.

Pappa Mocha + Ice Cream RM6.90 dan Soya Milk Cendol with Gula Melaka RM5.90. tempat lepak ni biasalah dekat Taman Tasik Permaisuri, aku memang selesa melepak di area ni.

Ipoh Koey Teow Soup with Sliced Chicken RM5.90 memang pilihan tetap aku kalau ke sini

Cappucino Hot RM5.80...sedap nih, nak cuba meh datang ke any outlet Pappa Rich

Sebelum makan pun nak sibuk dengan phone, biasalah reply email. aku je yang berbulu mata tengoknya, rasa macam nak humban je phone mamat ni...masa makan pun nak buat kerja jugak.

Pappa Chicken Chop RM13.80 sambil dating makan bersama, suap menyuap (^0^)

Hainan Cham Iced RM4.20 untuk minuman selepas habis makan, tengoklah memang tak lekang dengan phone tau mamat ni.

5 comments:

Mimy Hamid said...

duta papaarich :))

Norhafizah (Lina) said...

only rich people can eat at pappa rich

pizet said...

tiap kali tengok sini mesti terliur...huhu

Prettywrite said...

tu dia siap suap menyuap lg kan..hehe romantik..

Ann Ishak said...

mestilah :)