Monday, June 18, 2012

Giliran yang lain pulak

Selepas kes apy disahkan terkena jangkitan virus kelmarin, sekarang ni apy dah semakin sembuh dan dah mula melompat2 lupa diri. di atas nasihat doctor, yang kucing lain2 ni jugak haruslah di bawak untuk check dan untuk cucuk antibiotik. takut virus apy berjangkit dekat yang lain kan...ambik cuti aku semata nak bawak mereka2 ni pegi check up, hebat kan korang ada check up lagi.

hi...kita dekat klinik ni, boringlah mak kita nak kita kena cucuk jugak. sure lepas cucuk ni kita tido sepanjang hari :(

6 comments:

Lia said...

harap anak2 bulus ni sihat nanti lps kena cucuk.. :-)

Mizz ErMa said...

wah, berekor2 rupanya kucing tuan belog nih..hehe

Liza Razak said...

kena virus ape sis..takut kan kalau jadi macam tu

Eri-chan said...

haha memang cute yang hitam tu....macam "SOON........" photos kat 9gag je.

Mimy Hamid said...

nampak bijik mata jek...cahaya

Ann Ishak said...

virus mengawan :)