Saturday, June 9, 2012

Jalan2 memenuhi masa yang terluang

Berhenti rehat dekat food court yang sebaris sebumbung dengan Dataran Pahlawan. perut terasa lapar semula, nak cari makanan yang light saja.

diwaktu panas terik, teman penghilang dahaga

tak tau makanan apa yang sedap dekat sini, survey dulu

Pantas dan secepatnya kami makan dekat sini, tak suka keadaan yang berhabuk dan meja yang tak berkemas kiri kanan. mujurlah memang dah lapar sangat waktu ni, gigihkan jugak masuk dan makan.

akhirnya ambik sizzling yee mee ni, rasanya....bolehlah

Selepas tu balik semula ke arah Mahkota Parade, lalulah padang Dataran Pahlawan tu sebab kami parking kereta dekat situ. terus balik hotel, rehat, bersihkan diri dan ready untuk makan malam pulak.

5 comments:

fazitaismail said...

kemain dia bercuti yekk!! mcm segmen jalan2 makan gtu hehe...

Kakzakie said...

Kalau jenjalan tak lain terjah mesti nak rasa makanan yg ada di tempat itu.

eMMe said...

Ann, pun order sizzling ke, lame tak makan sizzling, kalo tetibe 'idam' tak tau la kan, tunggu je saat itu, heeee~

Mimy Hamid said...

tak tahan gi sini...sesak ...lagi lagi depan sekolah tu

Ann Ishak said...

kalau ke sini, lebih suka parking dkt Mahkota Parade tu :)