Monday, June 4, 2012

Julie & Sharkir...last punya

Sambungan dari entry sebelum ni...

mempelai kembali ke singgahsana (buaian) yang cantik, simple, cute, dan segala yang indah2 saja

duduk sekejab untuk acara seterusnya

Acara seterusnya adalah ucapan dari keluarga kedua belah pihak dan seterusnya acara memotong cake, gambo takde sebab para tetamu pun dihidangkan dengan cupcake yang menarik jugak. cupcake tu adalah dari cake yang sama seperti mempelai potong tu, jadinya semua tetamu pun merasa sama cake tersebut.

Selepas tamat upacara memotong cake, ada lagi acara lain. banyak betul acara majlis kawin ni kan. yang bestnya mempelai menghiburkan kami para tetamu, apa taknya mereka bukannya duduk macam patung bersanding tapi lebih banyak kepada acara santai. my friend mendendangkan lagu yang dituju khas untuk Sharkir, lagu dari filem Twilight tuh...apa tah tajuknya.

ni adalah penari ballet okay, memang gempak uncle ni...one of the bridal family

Habisnya lagu dendangan pengantin perempuan maka berakhirlah majlis untuk malam tu, para tetamu dah mula bersurai. masa nak keluar dewan tu baru aku perasan yang Sazzy Falak & husband (ni je yang aku kenal nama, yang lain tu kenal rupa je tapi nama tak tau) pun ada and ada a few artis lain yang datang jugak. mereka ni duduk bahagian belakang, tu yang tak perasan tentang kehadiran mereka2 ni.

di pintu masuk dewan

trend sekarang, kena tulis sebelum masuk tapi aku dah tak larat nak cari kad tulisan dari kami, laki bini

kehadiran kami memenuhi syarat2 yang telah di tetapkan di dalam invi card

4 comments:

izla said...

menarik wedding tuh... :)

Mimy Hamid said...

nice..ni mesti orang somthing ada ada an ni...kelass

Khamsi Abdullah said...

woohhooo..gempaknye..huu.. oke, dah letak lam wishlist dah...haa

Ann Ishak said...

wishlist untuk next year yer :)