Friday, June 8, 2012

Kudapan Kodok Ikan Bilis

Bukan untuk sarapan pagi dan bukan bukan jugak untuk minum petang tapi hidangan ini untuk supper tengah malam di kala layan tengok EURO 2012. memang lapar pun kalau menonton bola ni especially bila nak masuk 2 games tu. jadi aku sediakan sepinggan kodok ikan bilis dengan secawan gelas besar oldtown white coffee untuk Faizal, biar dia makan sampai habis games tu nanti.

2 comments:

Eri-chan said...

dah lama tak buat. rindula..

Ann Ishak said...

meh buat kodok tepung :)