Thursday, June 7, 2012

Makan di KFC bersama TM Rewards

Dah lama teringin nak makan KFC tapi tak berkesempatan, and up voucher ni pun tersimpan kemas je dalam kereta sejak dari March 2012 lagi...mujur validity sampai 30th June 2012. finally last night aku dapat jugak pegi makan KFC bersama TM Rewards voucher ni, besttttttnya dapat makan ayam kepsi ;)

seksi tak...?!!! it's Meal for two only RM19.90 (normal price: RM26.40) jauh bezanya weh

Bila dah ada peluang tu teruslah redeem untuk 2 voucher sekali jalan, ambik ko memang penuh meja. every single voucher ada 3 pieces chicken, 1 colonel burger, 2 whipped potato regular size, 1 coleslaw regular size, and 2 iced lemon tea also regular size...x 2 je semua tu bila redeem 2 voucher, air tu je aku tak mampu nak snapkan sebab takut korang kata aku mencekik ke apa nih ;)

Tak habis jugak, banyak sangat kan untuk aku makan berdua, bungkus bawak balik. boleh ulang makan untuk breakfast pagi besok...alhamdulillah dengan rezeki yang Allah berikan untuk hari ini.

3 comments:

La dOLcE mEa_nAtt said...

wahhh untungnya....

Eri-chan said...

bukan ayam KFC kecik2 ker

Ann Ishak said...

sekarang dah besar2 ko...hanya ada dada dan peha saja