Monday, June 11, 2012

Secangkir kopi bersama cake

Selamat pagi...saya tengah tunggu order sarapan pagi. tapi bini saya yang buat keja tu, saya duduk baca magazine je.

Kami stay dekat sini w/out breakfast, saja takmo ambik. pepagi ni tak rasa macam nak makan sangat, just habiskan masa tido sampai tengah hari. selepas check out je kami pegi minum kopi dulu sebelum keluar terus dari hotel.

Kami breakfast dekat Cups Coffee Club dalam Bayview Hotel saja. just very light breakfast sebelum makan tengah hari, alas perut orang kata. apa yang kami order;

Hot Chocolate RM8

Iced Coffee RM8

American Cheese Cake and Blueberry Cheese Cake RM13 for 2, memang murahlah tapi rasa cake ala2 sedap je. biasalah jangan berharap kesedapan tahap Secret Recipe pulak *__*

8 comments:

Siti Nursyuhada said...

macam best jer tempat nie.. thanks for sharing dear

fazitaismail said...

wahh bestnya hot chocolate pg2 nie..kiter minum nescafe 3in1 jekk kat ofis nie hehe...

Pink Lavender said...

American Cheese Cake and Blueberry Cheese Cake looks yummy laaa..

jom follow makneng..
udah follow kamu

nurkaloi said...

Sdapnye bfst ngan cke !

Norhafizah (Lina) said...

bila nak ngeteh dgn I.

Kathy Tuah said...

asal ada cheese je mmg suka sangat..lagi2 kek bercheese mcm ni ;p

Mimy Hamid said...

alah ala omel je semua makanan...seksi

Ann Ishak said...

seksi ker...ahaks :)