Thursday, July 5, 2012

Berbuka puasa @ Fullhouse Wangsa Walk

Kali ni menerjah Fullhouse @ Wangsa Walk pulak, tempat lain tu agak jauh dari rumah. sebelum ni aku selalu pegi yang dekat Jln Yap Kwan Seng tapi tidaklah untuk kali ini, cuma dek kerana takut tak sempat sampai sebelum waktu berbuka. YES semalam kami laki bini start berpuasa sunat selama 3 hari, kira ni menu berbuka pertamalah.

Chicken Chop RM16.90 adalah fav Faizal, tak pernah culas lagi mengoder makanan ni. sosnya memang nyammehhhh okay, mamat ni akan memilih makanan ini sahaja sehingga dia muak...lepas tu mungkin dia akan cuba menu lain pulak, harap2 lah ye ;D

menu bak majalah, interaktif... konsep makanan dekat sini adalah western and local food

the price is affordable

Vongole Spaghetti RM16.90 for my berbuka (^0^)

Macam biasa memang tak kuasalah nak ambik gambo serata tempat ni walaupun cantik kemain, cukuplah sekadar di tempat duduk saja ;D

Mango Grape Blended RM6.90, apa yang menariknya di sini adalah all in WHITE...sangat cantik mata memandang. tapi aku paling suka tengok set gift yang di jual di sini, santek2 tau.

Soda Grape Peppermint with Sourplum Pop RM6.90...hahaha aku suka kunyah pop tu

one sweet day for me and also for all of you out there ^__*

7 comments:

KhaiRin : anies said...

mcm mkn kt hotel ;-)

mama hani said...

bestnya.....

MamaEma said...

sedap tu..tetiba terfikir nak berbuka apa hari ni..hehee

DORAWANTAN said...

lama dh nak pegi tempat nih tapi tak penah pegi pon..

Kathy Tuah said...

baru pas makan.. tp terasa nak makan chicken chop pulak dah ni..terpengaruh dgn gambar..hihi..

Azian Elias said...

cantik ek decor dia. macam the garden.. food pun reasonable price nya.

Ann Ishak said...

memang cantik, bila makan mata asyik tengok sekeliling je :)