Thursday, July 19, 2012

Fun Time

Alhamdulillah, akhirnya bersiaran seperti biasa menggunakan notebook biasa ahaksss selepas 3 hari masuk wad. teruskan je tak payah nak mukadimah pepanjang, sambung semula cerita family trip @ Tiara Beach Resort Port Dickson. selepas selesai segala registration, aku balik bilik untuk rehat2kan badan, solat dan ready for the next activity. di sebelah petangnya ada acara Fun Time which is masa berseronok beramah mesra dan bermain2.

budak ni memang menjadi kegeraman aku sejak dari dalam perut maknya lagi...Ziyad

ada banyak games, kali ni committee berpeluang join sama sebab kita dah lantik pihak resort untuk jadi organizer

Ziyad main dengan daddy & Uncle Faizal, Auntie Ann main dengan mommy (^0^)

dari next to next games adalah bersiaran di sekitar sini je, ada jugak acara lari2 keliling resort tapi itu dah kita reject awal2 lagi...tak kuasa makpak semua ni nak berlari

dah siap sing2 seluar, standby nak berlepas je nih

antara gambar yang aku rasa complete laki aku ambik, tak payah citer macam mana caranya...korang pun boleh agak2 kan

Ada 4 kumpulan semuanya tak kira peringkat umur, taram saja janji happy betul tak. pada sesiapa yang berminat nak stay di resort ni secara berkumpulan, berminat jugak nak adakan games macam ni boleh deal direct dengan pihak resort. mereka ada sediakan beberapa package yang menarik dan pastinya menyeronokkan. acara ni habis dalam 630pm dan selepas tu bersambung dengan acara terjun kolam berendam sampai kecut pulak. around 715pm masuk bilik masing2, solat dan bersiap ke acara seterusnya...

5 comments:

KhaiRin : anies said...

dulu slalu ikut pak cik ke sini..ikut aktiviti opis dia

Norhafizah (Lina) said...

faizal tak main apa2 ke

Irfa said...

mmg hensem la ziyad ni

Mimy Hamid said...

sonok nyeeeeeeeeee..wish Fayel besar hensem macam Ziyad la

Ann Ishak said...

hensem kan anak angkat ai :)