Monday, July 30, 2012

Iftar bersama anak yatim

Tiada gambar orang perseorangan, lebih kepada gambo makanan saja. last weekend adalah buat sumbangan sikit untuk meraikan anak2 yatim piatu dan fakir miskin di Seremban...aku just join jemputan je, bak kata penganjur "memperbanyakkan lagi sumbangan". alhamdulillah, ada rezeki lebih ---> apa salahnya di kongsi bersama.

Tapai pulut dengan bubur kacang hijau

Kenal maruku ni, habis sebalang tu aku bedal dengan Faizal. ini saja yang dihidangkan ketika iftar, jangan harapkan yang best2 je sebab ini adalah makanan yang disediakan oleh rumah kebajikan ni sendiri tanda terima kasih mereka atas sumbangan yang di beri, alhamdulillah.

Selepas terawih bersama, kami terus balik KL semula. cari mamaklah jugak malam tu sebab perut terasa lapar. yang penting nak minum teh tarik, teringin bebenor rasa tekak ni, makan bersama sedikit kuih yang dibekalkan.

5 comments:

Rai said...

alhamdulillah..ada peluang menyumbang pada anak yatim. walau pun hidangannya ala kadar saja. tapi saya suka maruku tu :D

KhaiRin : anies said...

insya allah dlm ms terdekat kami jg akn ikut jejak langkah tu..

fazitaismail said...

alhamdulillah..bagusnya korang nie..semmoga rezeki korang lepah nie berlipat ganda dan bertambah2 berkatnya..hehe

Kesuma Angsana said...

alhamdullilah niat yag murni tu!

Ann Ishak said...

alhamdulillah dapat berkongsi rezeki pada yang lebih memerlukan ;p