Friday, July 6, 2012

Iftar @ Mek Tom Yam

tom yam campur

air tembikai dengan sirap bandung

cendawan goreng sos tiram

som tam yang memang out betul rasanya

telur bistik

Teringat masa bercinta dulu pernah datang makan dekat sini, masa tu memang tip top betul masakannya. tapi sekarang dah tak sama macam dulu, rasa masakan tu so so je. yelah nak compare sekarang dengan 5 tahun yang lepas memang tak samal jadinya kan. tapi sekurang2nya dapat mengimbas kenangan tengok citer Transformer yang pertama tu dekat panggung Federal yang memang sebelah je dengan kedai ni...ahaksss

4 comments:

Aine Ainun said...

menunya namoak sedap....

tu la kan...biasenya kalo da x berapa nak power, mst die tukar tukang masak..

Ann Ishak said...

biasalah, kesedapan sesuatu kedai tukan bergantung pada tukang masaknya :)

Razlan Hamat said...

Tukang masak kalau tukar ganti masakn die pun mesti x sama mesti ade yg kurang.

Razlan Hamat said...

Tukang masak kalau tukar ganti masakn die pun mesti x sama mesti ade yg kurang.