Monday, July 23, 2012

Last kopek sebelum check out time

Hanya semalam je stay dekat Tiara Beach Resort ni, it's the last activity before check out time. ada yang early check out sebab senang nak berendam sampai petang.

view from our apartment at parking area

Pagi tu terlambatlah bangunnya kami ni sebab malam tu kemainlah penat sangat. sedar2 dah 945am, breakfast pulak sampai 1030am je, apa lagi mandi siap dengan tahap kepantasan paling max. sampai je tempat breakfast, masih ada lagi makanan walaupun pihak resort dah start kemas. dapatlah makan walaupun dah tak banyak makanannya :(

After breakfast, kami join geng2 yang tengah bercempera dalam air but not us to join lah...aku kan tak suka berendam dalam pool ni. just spend time with friends, mingle around till times over. bile dah sampai waktu untuk check out, kami balik bilik, kemas2 barang dan terus cabut. sebenarnya boleh je kalau nak stay sampai petang sebab dapat advance to stay till 5pm tapi aku check out macam biasa jugak. tak kuasa lah nak tunggu melepak lagi sampai petang. selepas tu ada je agenda menanti ahaksss. dengan ini secara rasminya our vacation @ Tiara Beach Resort, Port Dickson is close...alhamdulillah

5 comments:

DORAWANTAN said...

salam,

awak byk berjalan yek? rajin betol yeaaaa...

ziadorawantan@blogspot.com

Rai said...

percaya tak saya tak pernah lagi sampai ke PD..hadehh...

KhaiRin : anies said...

sik baik ada makanan lg...kalu x tgk pingjan je la ann ;-)

MamaEma said...

pernah lalu jer..singgah tak pernah//

Ann Ishak said...

okay jugak tempat ni ema...sesuai untuk bawa anak2 berholiday :p