Tuesday, July 3, 2012

Nutox Oxyfusion Mini Travel Kit

Aku still menggunakan product Nutox Oxyfusion ni, so far it's good for my skin. baru2 ni aku on planing for the vacation tapi malas nak bawak all the skin care tu sebabnya besar dan beratlah luggage nanti. carilah alternative yang boleh dan akhirnya aku jumpa ini Nutox Oxyfusion Mini Travel Kit pada harga RM16 sahaja...murah kan. namanya pun mini, so semua product dalam tu adalah size mini jugak...amat sesuai untuk travel dan kepada beginner yang baru nak berjinak2 dengan product Nutox ni boleh dapatkan di any Watson outlet.
ada 3 product di dalamnya which is
Wrinkle Away Cleanser
Advance Serum Concentrate
Moisture Emulsion SPF25PA++

Siapa tak nak cantik kan...kenalah rajin membelai kulit muka dengan product2 yang korang sesuai ye.

2 comments:

Eri-chan said...

aku rasa serum dia bagus.
produk dia masih belum habis pakai. hehe

Ann Ishak said...

ye betul :)