Tuesday, July 17, 2012

Tak pandai

Notebook masih tak ready lagi, kene format baru sebab virus tu power sangat. stress je aku dibuatnya, mujur my buddy tau file mane yang WAJIB buat backup sebab dia memang dah sedia maklum dengan notebook tu. cuba jugak untuk up entry bergambar using my tab tapi TAK PANDAI pulak cara nak uplood gambonya, ya ampun payah pening aku dibuatnya, tolong sayang2 semua...beri tunjuk ajar sikit cara nak uplood gambo guna tab ni. hopefully malam ni my notebook siap. nak guna notebook Faizal memang malaslah...huhuhu

7 comments:

QasehnyaRania said...

ala siannya..sabar yer..
ciksu dah datang sekian lama menyepi :)

Azian Elias said...

last time reformat, habis semua gambo hilang.. teruk betul lahh..

KhaiRin : anies said...

xtau la sbb x gn tab hehehe

MamaEma said...

tak upload gambar kat entry pun tak apa..janji ada yang datang membaca.

Mie said...

Saya pun malas guna tab ni, sensitif sgt...

Mimy Hamid said...

tak suke guna tab..taip terhegeh hegeh hahaha

Ann Ishak said...

bukan menyenangkan rupanya tab ni ek :(