Tuesday, July 3, 2012

The taste can kill you...

Aku memang suka makan steak dekat Uptown Damansara ni, yang hak Kg Baru tu pun best jugak tapi masalah negara dekat situ yang sampai sekarang ni tak settle lagi adalah parking la. last weekend jugak selepas berpenat lelah membanting tulang membersihkan Villa Atok, kami semua big family pegi makan steak dekat Lanun Steak @ Uptown Damansara dengan moto "the taste can kill you"

kalamansi

tembikai laici yang sangatttttttt sedap dan gelas yang besar

Sizzling Lamp Steak Faizal punye, daging memang lembut + black pepper and lanun white sauce yang sedap ++ harga dekat sini adalah sangattttttttt murah. kalau tak salah harga makanan ni dalam range RM12-RM15 je.

Kuewtiau goreng aku punye, tak kuasa heh nak mengambik semua gambar makanan orang lain...apa yang aku makan, itu jugak yang aku ambik gambo ;)

4 comments:

eMMe said...

btol Ann, betol2 membunoh ku, hahaha! tgk mmg tau sedap!
tol kan sedap kan Ann? huhuhihi

E'in said...

lapar tgk steak tu!

Eri-chan said...

ko try wagyu steak ko bagitau aku sedap ke tak.. kena simpan 100-200 utk mkn steak tu...

Ann Ishak said...

okay, nanti aku usahakan...lepas tu aku update kay :)