Tuesday, August 14, 2012

Chatime with pearl pujaan hati

Blended Coffee with pearl RM6.90

Harga pada aku okaylah, walaupun agak mahal kalau nak di bandingkan dengan Cool Blog. Chatime yang biasa aku pegi adalah dekat Wangsa Walk tu, sambil2 tunggu giliran nak tengok wayang...sempatlah minum secawan :)

tempat berjemaah bersama yang tersayang ahaksss

10 comments:

Lia said...

kat sg petani pun baru bukak.. lia tak terjah lagi maklumlah bulan posa kan. hehee :)

Mimy Hamid said...

kak chatime ni best ek...tengok orang ramai je

Kakzakie said...

Tempat kakak tak ada lagilah Ann..

SURIA AMANDA said...

selalu tgok kaunter dia ramai org tunggu..itu yg masak tu..time nak..tp tu line panjang..

MamaEma said...

mingu-minggu terakhir puasa ni..selalu buka kat luar jer...dah malas nak masak..huhuhu

Ann Ishak said...

Lia - nanti lepas puasa boleh cuba ye.

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - sedap jugak tapi akak bukannya pandai sangat nak bezakan rasanya yang sebenar. selagi boleh minum, kira sedap je.

Ann Ishak said...

Kakzakie - tak lama lagi adalah tu kak, market tengah bagus sekarang ni.

Ann Ishak said...

Suria Amanda - tau takpe, ni singgah bila tengok takde orang je.

Ann Ishak said...

MamaEma - samalah kita