Monday, August 13, 2012

Iftar @ Box Office Cafe

Minggu lepas plan nak menonton, booked ticket siap2 untuk show 9pm punya. macam biasalah aku akan keluar rumah selepas waktu berbuka, berbuka dengan milo panas kurma biskut pun dah cukup. yang penting ni ha...solat dulu di rumah lebih selesa. serik rasanya nak masuk surau dekat Wangsa Walk tu, banyak tidak selesanya. selepas selesai semuanya barulah pergi Wangsa Walk untuk menonton. sampai sana still ada banyak masa lagi sebelum masuk pawagam, aku langsung makan iftar di Box Office Cafe...tak ramai orang, maybe orang ramai dah habis makan agaknya.

Yang ni Faizal punya Curry Laksa Noodle RM3.90, aku rasa murah sangat...tapi tak taulah pulak kalau tersalah kira ke apa. tapi nilah amount yang dalam resit bill. memang sedaplah, berperisa...kuahnya aku tumpang hirup sampai licin ;)

Kalau tak salah aku, cafe ni dulu namanya Heritage House tapi dah tukar kepada Box Office Cafe. tak tau pulak samada tukar management atau tukar nama, tapi boleh ke nak tukar2 nama ni tanpa tukar management...?!!

Teh Tarik RM3.20 untuk Faizal, aku tumpang minum jugak

Chicken Chop Burger RM8.90 untuk aku

A&W Root Beer Float RM4.90 untuk Faizal jugak, bengkek je mamat ni sebab air kene tuang sendiri. nak buat macam mana bang...ini bukannya dekat A&W

Soya Cincau RM4.50 untuk aku

sedap punya pasal aku taruk jugak gambo ni ahakkkks

8 comments:

fazitaismail said...

amboii terliur lak tgok chicken chop burger tu..eh eh murahnya curry laksa noodle tu..susah zman skrg nk merasa mknan murah mcm tu..tambah2 kat kl kan..hehe

Mimy Hamid said...

kak menangis tgk chicken chop burger itu...adihh..murah nya curry laksa..boar betik

SURIA AMANDA said...

mak i berpinar tgok keseksian burger tu.....

Aine Ainun said...

murahnya laksa tu...=)))

lama x mimum Root beer tu...
sedapnya.....

Ann Ishak said...

Fazitaismail - memang betul tu, sayang saya tak perasan masa buat bayaran tu...kalau perasan mau saya tanya kenapa murah sangat :)

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - tak percaya kan...memang murah sangat curry laksa tu

Ann Ishak said...

Suria Amanda - hahahaha seksa tengok

Ann Ishak said...

Aine Ainun - jom pakat ke A&W