Thursday, August 2, 2012

Iftar @ Said Ali Restaurant

Untuk pertama kalinya sepanjang bulan Ramadhan ni aku iftar di luar. saja nak tukar angin, asyik masak sendiri je boring pulak. tapi aku tak ambik buffet pun sebab dah berbuka terlebih dahulu dekat rumah, senang boleh terus solat maghrib sebelum keluar jalan2 cari makan. dekat restoran ni ada jugak disediakan buffet berbuka sempena bulan Ramadhan ni, kalau tak salah aku harganya RM19.90 per pax, ada pelbagai jenis lauk pauk dan kuih muih...murah sangat kan tapi yang kureng sikit buffet ni w/out minuman.

Said Ali Restaurant
No. 9, Jalan Rampai Niaga 5
Rampai Business Park
53300 Setapak, KL

Harga makanan dekat sini adalah berpatutan, tempat bersih dan kemas serta makanan adalah tahap sedap dan restaurant ni owner adalah Melayu.

Sayur Campur

Nasi Goreng Kampung

Teh Tarik kaw kaw...memang sedapppppp tau

Nasi Goreng Tom Yam

Harga makanan tu tak dapat nak siarkan sebab lupa nak mintak bill semalam, harga keseluruhan makanan dan minuman tu adalah sekitar RM15++ sahaja.

6 comments:

Azlan Strider said...

rampai bussiness park??nie yang dekat2 kedai mamak tu kan??nanti bleh laa sy singgah..hehehe

Regards,
-Strider-

Eri-chan said...

cheap.
teh tarik sedap?
jomsssssssssss

Eera Shera said...

wah sedapnye semua tu.. x la mahal sgt kn

Ann Ishak said...

Azlan - haah area tu jugak

Ann Ishak said...

Eri-chan - jommm

Ann Ishak said...

Eera - murah dan sedap :)