Friday, August 24, 2012

Jalan lenggang lagi

Rasanya hari ni highway dah mula penuh, yelah orang mesti dah ramai yang nak balik ke bandar selepas cutiiiiiiiiiiii panjang sempena hari raya. alhamdulillah sepanjang perjalanan balik kampung dengan pulang ke bandar semula, aku tak langsung tersangkut dalam kesesakan jalan raya...tenang tak stress langsung balik raya tahun ni. setakat tersangkut sikit dekat pekan2 kecik tu memang adatlah. dah semua orang keluar mencari barang2 keperlukan katanya.

Sama jugak dengan area rumah, tempat parking masih banyak lagi yang kosong. rumah jiran tetangga pun sunyi je, takde kesan ada orang dalam rumah. alhamdulillah kawasan sekeliling di jaga kawal rapi oleh security, tak risau sangat nak tinggalkan rumah lama2. yang penting bagi segala detail yang diperlukan, untuk pengawasan yang lebih ketat.

Aku: Uiiii hensemnya kawan ko ni nak.

Ayang: Apa ni maksu, kawan ayang tu budak lagilah.

Aku: Ada maksu kisah, pegi kirim salam dengan kawan ko tu ye.

Okay peeps...nak sambung tido semula, penat lepas hantar anak buah beraya tadi.

4 comments:

azieazah said...

Anak buah hati? Atau buah hati anak? hehehehe

Ann Ishak said...

haah ek...statement yang boleh buat salah sangka hihihi...saya tukar sekarang

Mimy Hamid said...

ku kembali KL kete dh banyakk

Ann Ishak said...

biasalah, semua orang balik kampung