Wednesday, August 8, 2012

Sahur @ Hayaki Kopitiam

Malam tadi sahur awal around 1am, kebetulan saja bukannya plan pun. kebetulan keluar ambik kain tempahan, ada yang nak tempah last2 minit ni, mujur sepasang kalau lebih tu memang dah tolak punya. selepas selesai tu teruslah mencari port baek punya untuk sahur, terus pegi Hayaki Kopitiam saja.

antara minuman yang kami laki bini order, Iced Honey Lemon RM3.80 & Iced Lemon Tea RM3.80

Chicken Chop Brown Sauce RM 12.50

Pulut Mango RM4.90

Nasi Kukus Hayaki RM6.90 ---> sedap dan mengenyangkan

12 comments:

Rai said...

ann menjahit baju raya eh! bestnya.. ..banyak da tutup skang ni..kuih raya pun banyak da tak ambik tempahan T_T

suka la tengok cawan air tu..

Mimy Hamid said...

kak nasi kukus dia seksi la....

LubLy said...

fuh ngiuuurkanlah kak..hoho

msredcheesecake said...

pulut mangga tu macam best je

eMMe said...

nyum2... awalnye sahur jam 1 pagi yea? tak cepat lapar ke? huhuhu....
kalo saya tak bleh la, mesti nak sahur jam 5 pagi jugak, huhuhu...

nur said...

yummy yummy..hee..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

Ann Ishak said...

Rai - bukan saya tapi suami saya yang menjahit

Ann Ishak said...

Mimy - betul dek, memang sedap

Ann Ishak said...

LubLy - pegilah cuba, insyaAllah tak menghampakan

Ann Ishak said...

msred - memang sedap

Ann Ishak said...

eMMe - saya boleh sahur awal tapi bersyarat jugak, mesti makan makanan yang berat

Ann Ishak said...

nur - okay dear