Friday, August 31, 2012

Save Baby Taqhif

2nd update:

Assalamualaikum. Pemberitahuan Tentang Account Maybank Sariza Omar Sudah Di Block Oleh Bank. Mohon Pada Semua Tolong Sebarkan Kepada Sesiapa Yg Ingin Memberi Sumbangan Boleh Menerusi 3 Akaun Lain Yang Masih Boleh Menerima Sumbangan. ♥ Terima Kasih Semua. Mohon Sebarkan. Twitter #SaveBabyTaqhif

3rd update;

Salam Semua warga Prihatin, sy ingin memberitahu yang act maybank saya (Sariza) telah diblocked. Tidak bleh ditransfer any amount ke act tu buat masa skrg. Sy telah menghibungi pihak maybank & diberitahu act sy diblock kerana unusual activities transaction sedang berlaku. Ini mmg menyukarkan kita untuk menerima segala tranaction buat masa skrg. Hrp kepada dermawan2 seme.. Anda bleh menggunakan act Cimb kami buat masa ini. Terima kasih.... Allahuakbar!!!


4th update;

Update! Sedikit Demi Sedikit Kami Menerima Sumbangan Dari Anda Semua. Amat Kami Hargai. Sehingga Saat Ini Hampir RM12Ribu Telah Diterima. Kos Diperlukan Hampir RM50Ribu. Kami Akan Terus Berusaha Hingga Dana Mencukupi Agar Baby Taqhif Dapat Menjalani Pembedahan Dengan Kadar Segera Untuk Di Elakkan Dari Sebarang Risiko Lain. Mohon Bantuan Semua Juga. Di FB & Twitter #SaveBabyTaqhif Terima Kasih Tak Terhingga Kepada Semua Yang Membantu Walau RM5, Kami Amat2 Bersyukur. InsyaAllah Dari Semasa Ke Semasa Akan Saya Update Tentang Baby Taqhif. Tq Semua.

No comments: