Wednesday, September 19, 2012

Lunch di Ikan Bakar Malim MITC

Cuti hujung minggu yang lepas2 tanpa di rancang plan rencana bagai, akhirnya sampai jugak ke negeri bersejarah, Melaka. puncanya just nak makan ikan bakar je tapi terus proceed untuk stay sehari semalam. sebelum check in, makan lunch dulu dekat Ikan Bakar Malim MITC, oh satu kemestian pulak sekarang...bila ke Melaka mesti nak check in dulu dekat restoran ni.

cekci tak saya ;p

Macam aku kata tadi, dah tak terkira berapa kali makan dekat sini tapi yang pasti, asal ke Melaka pasti akan singgahhh punya. bukannya beria nak makan lauk pauk tu semua tapi memang jatuh tercinta pulak dengan ikan bakarnya yang di rendam bersama sos yang sedap tu.

Ikan siakap bakar dengan lauk pauk pilihan hati Faizal, ikan tu share dengan bini. okay holiday Melaka again!!!

14 comments:

Rai Ourkizuna said...

nampak kerabu perut tu yummy sungguh!

Norzie hany said...

Akak selalu juga makan tenghari di sini....tempatnya pun selesa.

g0m0k9enDek said...

sumpah saya tak pernah pegi.. umah saya kat area alor gajah je ponnn! hehe

Mie said...

Ikan bakar tu dah macam masak berkuah pulak... kecur dibuatnya.
Perut lembu tu teramatlah tinggi kolesterolnya... sesekali bolehlah...

KhaiRin : anies said...

kenapa x singgah teratak guweee??

Asyifa Mustaffa said...

harganya ok ke?
slalu lalu je...x penah snggah try pun....

Mimy Hamid said...

bestt makan sini...suka gak ikan bakar dia..pastikan tinggal tulang nya...ikut tagline nya..

Ann Ishak said...

Rai - yummy tau hihihi

Ann Ishak said...

Norzie Hany - mesti kalau tak datang makan rasa rindu ni :)

Ann Ishak said...

gomok9endek - cuba try test makan dekat sini, pasti tinggal tulang punya :)

Ann Ishak said...

Mie - memang sesekali je mie makan kerabu perut tu :)

Ann Ishak said...

Anies - la...dekat kg ke :)

Ann Ishak said...

Asyira Mustaffa - harga berpatut saya rasa

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - pasti tinggal tulang ye :)