Saturday, September 8, 2012

Nescafe Gold

Stock Nescafe dah habis dekat rumah, tadi pegi beli barang2 dapur...selit sekali dengan Nescafe Gold ni. satu ketika dulu aku suka dengan Nescafe Classic tapi kini minat tu dah bertukar ke Nescafe Gold pulak sebab extra aroma coffee yang sangat best dan aku rasa botolnya, sangat cute.

dulu ada sekali dengan cawan kaler putih, sekarang tiada lagi :( tak sempat nak kumpul

gold mug pun melepas jugak :(

6 comments:

munna said...

munna pun suka nescaffe... skrg ni asyik minum yb baru brown & creamy

sitisaliza.com said...

tak pernah rasa lagi nie... boleh la cuba lepas ni.. dah ade tukang promote. hehehe

Rai said...

nescafe ni minum cicah dengan biskut tawar bes kan..tapi boleh minum sesekali je..angin..hehe..

Ann Ishak said...

munna - ala yang baru tu saya tak cuba lagi, sedap ek

Ann Ishak said...

sitisaliza - cubalah :)

Ann Ishak said...

rai - betul tu rai, saya kena minum setiap hari...kalau tak dapat tu mau pening kepala