Thursday, September 20, 2012

Reward diri dan semangat

Siangnya laki bini berSMS...

SMS Laki: Babe, how's your day? Malam ni u ada apa2 appointment tak?!!

SMS Bini: Okayla, malam ni takde apa2. Why?!!! U nak ajak ai keluar date ke malam ni?!!!

SMS Laki: Ha lah, tau pun. Siap2 ye, ai ambik u jam 830pm.

SMS Bini: Roger...

Hot Latte RM9 and Hot Coffee RM8

Bila malam menjelma, seperti yang di janjikan Faizal called suruh turun. aku yang memang dah siap, terus je keluar. bila sampai dekat bawah rumah, tengok Faizal dan dietician kami tengah tunggu dengan alat penimbang. rela je melangkah atas penimbang tu ;p dan keputusannya masih membanggakan kerana ada penurunan di situ. kadar air dalam badan aku dah naik, taklah rendah sangat macam sebelum ni...bagus2. untuk Faizal pulak, kg bertambah sebab built muscle dulu...dan yang lain2 pun seimbang. dietician merangkap kawan karib kami terus bagi green light, boleh celebrate malam ni makan sedap2 tapi still kena jaga...jangan keterlaluan.

Untuk reward diri dan semangat to each other, Faizal bawak makan @ The Loaf Pavilion. alhamdulillah dengan rezeki untuk hari ni.

Asparagus and Broccoli Soup RM18

Happy dengan keadaan diri yang semakin sihat sekarang...tak macam dulu asyik rasa pening2 lalat, sakit sana sini, alhamdulillah.

Loaf Club Sandwich RM20

thanks babe for the dinner date

Sebelum balik sempat membungkus roti, boleh buat sarapan pagi untuk besok pulak, alhamdulillah lagi.

6 comments:

Mimy Hamid said...

coach ku bakal adik ipar ku..huhu tak syak lagi herbalife kannnn

Kesuma Angsana said...

bagusnyer ... take care ye

Rai Ourkizuna said...

alhamdulillah.. happy for you kak.. maintain maintain..hehehe..

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - ha lah :)

Ann Ishak said...

Kesuma Angsana - thanks KA

Ann Ishak said...

Rai - thanks rai :)