Wednesday, October 31, 2012

Early dinner @ Johnny's Restaurant

Alhamdulillah dengan setiap kebaikan yang kita miliki hari ini tak kira dari segi perasaan gembira suka duka kepuasan dan segala yang mampu membuatkan kita sentiasa merasa bahagia di samping orang2 yang kita sayangi. 

Saya keluar hari ini untuk groceries shopping, once a week routine. selepas selesai membeli barang2 tu, terus sumbat masuk kereta. tak kuasalah nak menolak troli serata tempat dekat dalam AEON AU2 ni. tapi tak terus balik coz mestilah ada pekena paling biasa pun segelas coffee kan. mulanya nak melepak tempat biasa je di Starbucks tapi bila lalu depan Johnny's Restaurant ni, terkenan pulak rasanya. dah lama sangat tak makan makanan dekat sini, bolehlah masuk makan. alang2 dah makan tu, saya terus order makanan berat for early dinner hari ni.
 
 not looking for steamboat kali ni, nak makan ala carte pulak...serius sedap!!!

 Strawberry RM1.90, cantik MERAHnya

 Beehoon Tom Yam Noodle RM5.95, perh pedas berapi
dah makan pedas berapa tadi, lastly kena ambik desert Sp. Yam RM3.80, so yummy

Harga makanan di atas ni termasuk service change 10% + grvt tax 5%. puas hati sikitlah sebab service memang cepat.

6 comments:

Shalee Abdul said...

kite kureng skit klu tom yam tp dessert tu ha menggoda kan hihihi

Rai Ourkizuna said...

eh takde la mahal sangat kan.. air tu cuma rm1.90..

QA's ~ mamapapa said...

Boleh tahan food kt johny's ni,ya..should go n try ni:)

Ann Ishak said...

Shalee Abdul - oh tak suka tomyam ek :O

Ann Ishak said...

Rai Ourkizuna - okaylah, berpatutan :)

Ann Ishak said...

QA's - cuba steamboat nya pun best jugak :)