Saturday, October 20, 2012

Flavor Election

Walaupun musim hujan menjelma kini, tekak masih terasa ingin didinginkan dengan flavor2 yang best di Baskin Robbins. seronok pulak main2 vote ni kerana sekarang di Baskin Robbins ada 5 flavor yang menarik dan uols kena vote for the best flavor.


 Nak tau flavor apa, meh tengok ni;
 
 
 
 
Ikut selera saya yang mencabar minda dalam pemilihan ni, i thing i'm go with the World Class Chocolate, Cookies n Cream dan Pralines n Cream. ambik kan...sampai 3 saya vote tau. kata ikut tekak sendiri beginilah jadinya. jangan pulak uols tanya macam mana rasanya, uols sendiri kena rasa sendiri dengan lidah korang tu, baru tau macam mana kan. ahkak bab2 nak cerita cita rasa lidah ni memang payah dek. 

Meh jemput pandang je ye ;p 3 flavor tu dah berjaya di scoop bersama topping yang main taram je dek laki pilih. siap nak taruk cherry yang tak menahan. anyway, saya dah vote...uols bila lagi. 

2 comments:

Mimy Hamid said...

pralines n cream my favvy...mesti nak yan gni kalau gi BR

Ann Ishak said...

:)