Wednesday, October 3, 2012

Iftar @ Sime Darby Convention Centre

Still in the mood of finishing all my fasting month entry. this time we went to the Sime Darby Convention Centre for iftar (few days before hari raya), same place that i went last year. for this year, Halia Restaurant still not disappointed to serve the best dishes ever in town.  

 
 cute hah...got dodol inside

Kali ni saya datang iftar di sini pun tak plan sebenarnya, dah tinggal beberapa hari nak menjelang hari raya....kebanyakan orang pun dah start balik kampung waktu ni. dah tentulah lagi sibuk nak menguruskan/mengemas rumah sendiri, rumah mertua dan jugak rumah keluarga saya sendiri. tetapi mengenangkan, rezeki tak elok ditolak, walaupun busy dengan macam2 benda...saya dengan Faizal masih boleh bahagikan masa untuk ke sini. thanks to Eri Chan and Azman for the coupon...gigih aku cari masa untuk mai sini tau ;p

Saya makan macam2, boleh dikatakan habis semua jenis makanan dekat resto ni saya ambik dan makan. sambil2 ambik makanan tu, sempat jugak terjumpa kawan2 sekerjaan datang sama berbuka. jumpa sekejab, borak2 dan muah2 sikit, teruskan lagi aktiviti ambik makanan. tak lupa tu terjumpa seboss pulak, adoiii lagi mau menyuruk...lagi jumpa pulak, terus salam2 mintak ampun maaf.

 variety of salads
 
 kambing goleks yang ohsem tapi saya ambik sikit je...perut dah senak sesak

i love desert... insyaAllah kalau diizinkan, tahun depan mau datang lagi :)
 

6 comments:

Mimy Hamid said...

best nya makan sedap je

Ema Blog said...

semuanya nampak sedap

Eri-chan said...

kami dah tak sempat. rezeki korangla tu

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - memang best pun :)

Ann Ishak said...

Ema - memang betul sedap :)

Ann Ishak said...

Eri-Chan - alhamdulillah