Tuesday, October 23, 2012

Kantoi pulak masa makan ice cream

Ermmm...dap nya

Cornetto Sundae Chocolate RM3.95
 
Menjadi satu kewajipan pulak, setiap kali datang Port Dickson ni tak kiralah stay atau balik hari...sudah pasti akan singgap lepak di McD PD Waterfront. tak pegi tempat lain takde, tapi port ni memang tak dapat tidak...mesti datang walaupun sekadar nak makan ice cream atau pun tengok bola. orang memang ramai, boleh dikatakan setiap malam minggu mesti fullhouse tempat ni. untung betul tokei McD ni ;p

 
McFlurry Oreo RM3.95 untuk orang yang setiap hari kata nak diet tapi erm...entahlah

Saya dengan Faizal datang sini hanya semata nak tengok bola sebenarnya, tak salah Man Utd main malam tu. tengoklah tu baru sikit bahagian je, sebenarnya tempat ni penuh orang sampai ke luar. saya taklah tengok tapi layan buku lagi bagus.

Masa nak balik tu, tengah berjalan ke parking boleh ada orang mengendap kitorang. ingatkan sapa, rupanya my sista lol. anak buah siap cakap, 'apa ni maksu, dah kawin pun still kena sport check lagi ke'. huhuhu nak buat macam mana nak...

4 comments:

munna said...

munna kalu ke McD wajib rasanya order Mc Flurry

Mimy Hamid said...

oo PD ni...heheh tak singgah pun

Ann Ishak said...

munna - sedap kan munna :)

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - PD takde apa waktu malamnya, melepak sini je yang best