Sunday, October 28, 2012

Lebih Daging, Lebih Macho.

Di malam hari selepas seorang bini mengambil lakinya dari tempat kerja;

Bini: Makan apa lunch tadi?!!
Laki: Tak makan pun, makan roti je petang tadi.
Bini: Kalau i ajak pegi makan dekat KFC, rasanya laku tak permintaan i ni?!!
Laki: Nakkkkkkk...
Bini: Great, barulah lebih macho macam ni ;p

Gedek gedek...terus sampai ke KFC, yihaaa
 
Dah lama tak datang makan dekat KFC tapi saya memang tak pernah hadapi apa2 masalah untuk ke sini pun kerana Faizal memang suka sangat makan dekat sini. dan dari dalam kereta lagi asyik sebut, 'i kan macho' :)

Nak tau kenapa mamat ni perasan sangat yang dia tu macho, ni semua adalah penangan burger baru tu lah yang ber tagline kan "Lebih Daging, Lebih Macho". rasa tak sabar pulak bile tengok dalam iklan kan, terus je nak cuba try test rasa.

Bila dah rasa tu, huiiiii kemain mengah saya nak mengabiskannya. baru makan setengah, dah kenyang sangat. ini kerena banyakkk daging pada burger ni. biasanya burger dan ada roti yang mengapit daging tu tapi tidak pada Zinger Double Down ni. rotinya ditukar kepada kepingan daging ayam yang mengapit daging ayam...hahhh ko. memang boleh kenyang seharian dibuatnya.  

so good...
 
Untuk a la carte harganya RM8.40 tapi saya lebih suka ambik combo RM10.50 beserta dengan carbonated drink dan hanya add on RM2 untuk fun fries or wedges.

2 comments:

RIMA DANIA said...

tergelak baca iklan burger ni semalam masa lepak dgn kwn kat kfc..
hahaha..."machO' kalau lelaki yang makan..pempuan?haha

Ann Ishak said...

Rima Dania - pempuan lebih cun kot :)