Saturday, October 13, 2012

Pormtip Thai BBQ Seafood lagi

Malam minggu biasanya memang mencari makan di luar, kali ni saya datang lagi ke Pormtip Thai BBQ Seafood restaurant. lama rasanya tak datang sini. 

 walaupun selalu jugak datang sini tapi air masih jugak air suam je saya order 

 Thai Style Fried Rice RM6, ermmm scrumptious!!!

Tom Yam Noodle Soup RM7.90, kalau datang sini memalam minggu memang hawaulah service diorang ni. maybe coz customer ramai and surrounding memang bising bingit sometimes. makanan memang akan dapat lambat dari biasa, kalau dah lapa sangat tu mau naik hantu jugak bila menunggu lama kan. tapi keadaan ni hanya berlaku di kala customer ramai je, waktu lain okay kot.
 
The food seriously delicious...kata mamat ni la :)

No comments: