Sunday, October 21, 2012

Sunset di Port Dickson

Sejak dari check in around 2pm, terus tak keluar bilik. apa lagi tidolah, kata nak berehat tenangkan badan dan minda. bangun pun hari dah petang, terus solat dan siap2 untuk nak berjalan sekeliling hotel je.

Ini adalah pemandangan dari bilik, cantik kan bila sunset. sejuk je mata memandang...

Faizal beria nak mandi laut tapi tak jadi sudahnya, boring takde kawan. saya memang tak suka mandi laut. nak mandi pool, penuh dengan anak2 pulak. 

 
View dari lagoon.

 
Nun di sana, ada orang memancing

 
hahhh bukan senang ahkak nak menghayati pemandangan sunset gini tau

 
Walaupun banyak kekurangan di segi dalaman hotel tapi pemandangan di luar memang CANTIK...

 
 ...dah moh balik bilik, senja2 tak elok dok tepi pantai

 
 
5 mins sebelum gelap malam

6 comments:

Mimy Hamid said...

romantika d amor dengan cuaca gini .hamboi

nurkaloi said...

PD memey syok ^^
lepak tiap petang...

QasehnyaRania said...

ber romantik dipesisiran pantai hirup angin petang yer;D

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - memey le :)

Ann Ishak said...

nurkaloi - ye ke, nanti bolehlah jumpa2 :)

Ann Ishak said...

QasehnyaRania - sudah semestinya :)