Tuesday, October 9, 2012

Terbaik Raya family portrait

A family portrait on the 1st day of hari raya. walaupun sederhana taklah se grand mana baju2 raya kami sekeluarga tapi masih mempunyai semangat untuk bergambar sekeluarga. acara tetap setiap kali hari raya kami.

 Anak menantu Hj Ishak Ali & Hjh Jaharah Maarof, my 1st bro tak dapat balik. anak kena on call pulak di hari raya tu, so kena beraya di Kemaman mereka tu.

 cucu2 pulak, memang tak lengkaplah sebab anak2 my 1st bro takde

 photographer of the day, walaupun dekat belakangnya tu beratur lagi yang pegang camera

 family of my 1st sista

 family of my 2nd bro

 family of my 2nd sista, cantik tak baju2 mereka...ada rezeki lebih, so baju2 tu sponsored by me and Faizal

 family of my 3rd bro

me and Faizal, nak kata family segan pulak sebab tak cukup isi rumah lagi ahaksss

 
this pic is the chosen one... 

8 comments:

inazamri said...

mmg meriah n kaler full potret raya tu .

Mimy Hamid said...

lama nya tunggu pic ni keluar...

Norhafizah (Lina) said...

gaya stay tune. raya haji kat mana tahun ni...

Eri-chan said...

raya haji punya gambar keluar krismas nanti. hehe

Ann Ishak said...

inazamri - thanks dear :)

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - biasalah, kena sabar menunggu :)

Ann Ishak said...

Norhafizah - raya haji dekat seremban je :)

Ann Ishak said...

Eri-chan - insyaAllah :)