Wednesday, November 21, 2012

Studio 5 Ampang Jaya

Not to worry, saya tak pergi buat album ke tengok orang buat album ke atau jamming ke. saya pegi makan je dan tempat ni dekat je dengan rumah, di Ampang Jaya tu je...sebelah dengan Nan Corner. seyes, makanan dekat sini sedap, cukup cita rasanya dan tak kedekut bahan2nya.
 manggo juice and dragon fruit juice gelas besar punya

 chicken chop

 
boneless steam fish dengan nasi putih

dah tu je nak citer, good morning peeps...

14 comments:

Lia said...

sedapppnya menu ituuu.. :)

munna said...

sedapnya air dragon fruit tu

Uncle Lee said...

Hello Ann, wow! I love the dishes here. Sedap best semua tu.
Your mention of Ampang Jaya brings back memories.
I used to stay at Lower Ampang in my teens, later moved to Jalan U Thant. This was wayyyy back in the 60s.

That chicken chop looks really delicious, masuk mulut boleh lupa nama mak, ha ha.
Have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

Cho Zila said...

sedap yerk.. nampak macam sedap.. boleh dicuba kalau balik gombak...

Pink Lavender said...

wahhh...
nampak sedap la...wahhh

makneng follow sini..
jemputla follow makneng

Mizz ErMa said...

gulp..terliurnya tgk chicken chop tu..tp sy suka lamb chop..hehe

Mimy Hamid said...

kat belah mana ni kak..food court banyak tu ke..

Ann Ishak said...

Lia - :)

Ann Ishak said...

munna - susah jugak nak cari air ni, kebetulan ada pulak dekat kedai tu...terus order :)

Ann Ishak said...

Uncle Lee - taklah sampai hilang ingatan terus :)

Ann Ishak said...

Cho Zila - cubalah :)

Ann Ishak said...

Pink Lavender - okay makneng :)

Ann Ishak said...

Mizz Erma - saya pun tapi sesekali nak jugak tukar2 selera :)

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - ha la :)