Wednesday, November 21, 2012

Yong Tau Foo Kg Pandan

Ini bukannya terpengaruh dengan rancangan JJCM tempoh hari ye. tempat ni memang dah lama saya dan suami serta kawan2 saya sendiri tau tentang kewujudan kedai ni. malahan kedai ni pun memang dah lama sangat beroperasi dan dalam entry saya sebelum ni pun rasanya dah few time jugak saya bercerita pasal makanan di sini.
   
Setiap kali ke sini, Faizal mesti order air sanquit gelas besar gini share minum berdua barulah romantik gitu. 
 
Kali ni ambik yang asing punya. maksudnya kuah sosnya asing dengan bahan2 rebus tu semua. ini ikut selera Faizal, kalau saya punya pilihan memang prefer campur sup terus. 

Ini adalah sosnya, ada sos pedas, sos tak pedas dan sup. apa2 pun tahniah kepada Kak Yatie, kelas ko kak...kedai dah masuk tv tu. lepas ni kalau jalan2 terjumpa dekat Tesco, segan ai nak tegur u tau hihihi...

8 comments:

Mimy Hamid said...

lamanya tak makan sini..lokasi sama ke....

azieazah said...

Kg Pandan, kat mana tuh? Saya duduk dekkat pun tak tahu.. hehehe

Kalu Sate Station tu tau la jugak.

Mummy Akmar said...

Salam Kenal..

Uish tengok semua sedap2 belaka!

JOM~
Nak invite join 1st Giveaway Blog Qashmere

Banyak hadiah yang menarik untuk semua.

Kesuma Angsana said...

nampak sedap sngat ni

Ann Ishak said...

Mimy Hamid - lokasi samalah, berniaga depan/belakang rumah sendiri

Ann Ishak said...

azieazah - selepas kari kepala ikan kg pandan, berdepan dengan kedai jual sate...tak pasti pulak apa nama kedai tu

Ann Ishak said...

Mummy Akmar - memang sedap :)

Ann Ishak said...

Kesuma Angsana - dah tentu :)